Lindab Tervezői Portál regisztráció

A Tervezői Portál számos olyan információt, szakmai- és műszaki tartalmat, alkalmazástechnikai és tervezői anyagokat tartalmaz, amelyet a regisztrált Lindab Tervezői Portál látogatók el tudnak elérni. Regisztráció nélkül is látható minden anyagunk, de bizonyos anyagokhoz csak belépett felhasználóink férnek hozzá és tudnak letölteni.

Ha Ön is szeretne az itt található szakmai információkhoz hozzáférni, kérjük, hogy töltse ki az alábbi regisztrációt, válassza meg felhasználó nevét és jelszavat.

A regisztrációjáról automatikus e-mailt küldünk, majd rövid időn belül elbíráljuk felhasználói kérelmét. Ha a regisztrációban megadott adatokhoz kapcsolódóan kérdések merülnek fel, kollégánk telefonon pontosítja Önnel.

Köszönjük érdeklődését és regisztrációját, reméljük letölthető anyagainkkal munkája sikereihez hozzá tudunk járulni!

Lindab Kft – Profil üzletág

 

(minimum 8 karekter és tartalmazzon számjegyet)
(ellenőrzés képpen írja be a választott jelszót mégegyszer)

Kérjük, jegyezze fel, a jövőben a fent megadott felhasználó névvel és jelszóval tudja majd elérni a Lindab Tervező Portál regisztrációhoz és belépéshez kötött tartalmát.
Regisztrációja elfogadásáról és profilja aktiválásáról e-mailt küldünk, és elsődleges kommunikációs csatorna Önhöz az e-mail címe.

Foglalkozás:*
Az Ön fent megadott személyes elérhetőségeit a Lindab Kft. bizalmasan kezeli, csakis és kizárólagosan a Tervezői Portál regisztrációjához és Hírlevélhez használja fel, ezt harmadik félnek továbbadni nem fogja.
Amennyiben az adataiban változás következik be, a személyes Profiljának megtekintésével itt az oldalon bármikor tudja azokat módosítani.
Ha szeretné regisztrációját felmondani, kérjük jelezze a tervezoiportal@lindab.com e-mail címen.

Köszönettel:
Lindab Kft – Profil üzletág